Sretan Božić!

Na dobro vam došao Božić!

Pred otajstvom Boga i čovjeka stojimo zadivljeni i maleni. Bog ljubi čovjeka i dariva mu svoga Sina po Majci Mariji i stavlja pod očinsko srce svetog Josipa. Oni su ljudi Božjeg odabranja i povjerenja u službi spasenja i otkupljenja. Po njima je Emanuel ušao u našu zemaljsku obitelj. Oni su živjeli za Njega i s Njim i darovali Ga nama. Bili su zadivljeni nad tajnom Boga u liku Djeteta. Nastojmo i mi s njima dotaknuti tu tajnu Božje prisutnosti.
Zato je dostojno da njegovo rođenje svake godine iznova, novim žarom, novom svježom ljubavlju slavimo, bez obzira na vanjska ograničenja i događanja zbog pandemije koronavirusa. To je rođendan koji nikad ne smije pasti u zaborav. To je rođendan koji nas svake godine nanovo obogaćuje, razveseljuje, usrećuje. To je dan od kojeg trebamo živjeti i u ostale dane godine. Božić je objava da je svaki čovjek ljubljen od Boga. Neka svjetlo Božića rasvijetli vaša srca i obasja sve staze vašega života!
Neka novorođeni Isus Krist vama dragi vjernici, čitatelji, prijatelji i dobročinitelji udijeli svoje darove ljubavi i mira! Sretan vam Božić, a blagoslov Božji pratio vas kroz 2022. godinu!

To vam mole i žele:

Vjekoslav Meštrić, župnik
Marko Dominić, župni vikar
Ivan Buhin, umirovljeni sveć.
mons. Franjo Prstec, umirovljeni sveć.
Berislav Vrljić, trajni đakon
Sestre Služavke Malog Isusa:
s. Leopolda, s. Imakulata i s. Bernardica