Dolaskom župnika vlč. Roberta Šretera u župu Uznesenja BDM Stenjevec 1, 2007. godine osnovan je zbor mladih “Totus Tuus” koji tada broji 18 članova.

Pod vodstvom gospodina Emilija Kutleše, dvije godine animiraju misu za mlade u župi, a 2008. godine su po prvi puta nastupali na festivalu duhovne glazbe „Marija fest“ s pjesmom „Blažena“, te na „Bono festu“ u Vukovaru. Tada zbor započinje redovito sudjelovati u godišnjim susretima župnih zborova Kustošijskoga dekanata.

2009. godine zbor dobiva novu voditeljicu gospođu Daliju Mock, te redovito broji oko 30-ak članova, koji su većinom krizmanici, srednjoškolci i studenti. 2010. godine sudjeluju po prvi puta na „Hosana festu“ u Subotici (Srbija) s pjesmom ˝Kriste, Ti si ljubav ˝.

Totus Tuus je dobio ime po geslu pape Ivana Pavla II, što znači “Sav tvoj!”, predajući se tako zaštitnici župe – Majci Božjoj.

Želja im je da i dalje slave Boga pjesmom, te da ovisno o mogućnostima, djeluju u župnom pastoralu i izvan njega, s ciljem promocije duhovne šansone kao oblika evangelizacije i animacije mladih unutar svojih župnih zajednica u kojem se mladi čovjek konkretno može izražavati i svjedočiti svoju vjeru.

Sa zahvalnošću Gospodinu što je svoje talente ugrađivala u našu župnu zajednicu kroz 14 godina, 29. siječnja 2023. na misi u 12:30 sati oprostili smo se od gospođe Dalije Mock koja prestaje biti voditeljica zbora.

S nedjeljom 5. veljače 2023. vođenje zbora mladih preuzela je dugogodišnja članica zbora Ana Lipovac.

Probe su srijedom u 20:30h te nedjeljom u 11:00h

PJESME: